Casete luminoase

Casete firme luminoase - rapid, calitativ, pret accesibil.

Casetele luminoase reprezintă una dintre cele mai obișnuite modalități de semnalistică outdoor, folosită pentru spațiile comerciale și au un impact vizual foarte bun asupra  locației, atît ziua cît și noaptea.

 În funcție de locația dvs., se pot fabrica casete luminoase pe dimensiunile dorite, în așa fel încît încadrarea să fie perfectă și în armonie cu arhitectura clădirilor.

Din punct de vedere al construcției casetelor luminoase, acestea se realizează, în general, pe o structură metalică din materiale rezistente, ce au rol de susținere atît a elementelor ce alcătuiesc caseta luminoasă, cît și în cazul unor condiții atmosferice vitrege.

 Fața casetei luminoase poate fi realizată din plexiglas alb-lăptos, de grosime 3, 4, sau 5 mm sau din policarbonat de grosimi asemănătoare, diferența făcînd-o dimensiunea casetei. Spre deosebire de plexiglas, policarbonatul este mult mai rezistent la acțiunile mecanice, fiind un material incasabil și cu rezistanță mare la factorii de mediu.

Personalizarea casetei luminoase se face cu autocolant translucent decupat la cutter-ploter conform graficii dvs. Acest tip de folie adezivă este rezistentă la chimicale și solvenți și are o suprafață satinată ce înlătură reflexiile.

1. Casete “Simplă față”. De ce se numesc așa? Deoarece fața principală a casetei este paralelă cu peretele de suport. Această față este confecționată dintr-un material translucent inscripționat.

2. Casete “Dublă  Față”. Casetele luminoase de acest tip au 2 fețe iluminate. Ele sunt perpendiculare pe peretele de suport  și pot fi așezate pe stîlpi sau pe fațadele clădirilor. Ele sunt utilizate  pentru traficul pietonal, avînd și dimensiuni destul de mici. Iluminarea, în acest caz, se realizează cu ajutorul modulelor led sau a tuburilor florescente.

3. Casete din Plexiglass. Materialul inscripționat al acestor casete este plexiglass-ul. El se poate monta pe un cadru de aluminiu sau chiar de plastic. Aceste casete sunt alegerea potrivită, avînd un raport calitate-preț corect și accesibil. Pentru decorare se utilizează autocolantul  translucent.

4. Casete Backlite. În acest caz inscripționarea se face pe backlite și se montează pe o structură metalică. Acestea sunt cele mai ieftine produse din categoria casetelor luminoase. Backlite-ul este un material flexibil și cu el se poate îmbrăca toată suprafața firmei, atît în partea din față, cît și pe laterale. Backlite-ul imită foarte bine plexiglass-ul în ceea ce privește aspectul vizual, însă se  comportă  mult mai bine la exterior decît acesta.

Indiferent care este alegerea dvs, noi vă putem realiza cea mai moderna, frumoasă și unică casetă luminoasă, tot ce aveți de făcut e să luați legătura cu noi.