De ce este nevoie de poligrafie?

Dacă sensul acestui cuvânt se va exprima într-o propoziţie, se va primi: "a imprima" - a reproduce pe hârtie cu mijloace tipografice; a tipări.

Dacă comparăm imprimeria cu construirea unui imobil de locuit, ea, probabil, este fundamentul oricărei direcţie de afaceri. De exemplu, chiar şi în industria chimică, imprimeria este fundamentul tuturor elementelor de bază.

Iată un exemplu simplu. Cumpărați mai multe cutii de detergent de la diferiți producători, deschideți cutia, vărsați toate cele trei tipuri de detergent în boluri egale transparente, şi acum încercați să ghiciți în care bol se află detergentul "Tide", în care "Ariel", sau poate "Bonux"? Doar nu o să le diferenţiați după miros! Deci, pentru aceasta şi există imprimeria (ambalaje, etichete, pliante, broşuri, postere, flyere, cărţi de vizită, broşuri, calendare, ziare, reviste) şi aşa mai departe.

Imprimeria este cea mai rapidă cale de a declara despre sine nu numai în oraşul tău, dar, poate fi, și în întreaga lume! Imprimeria este un instrument esențial pentru politică de marketing si de publicitate. Prin urmare, și designul materialelor trebuie să lucreze împreună cu celelalte instrumente de imprimare.

Luminozitatea broşurii, textura hârtiei și calitatea imprimării sunt factorii principali care vor prezenta cel mai bine compania dvs.. Desigur, pentru a se asigura că eforturile dumneavoastră sunt chiar pe ţintă, este necesar să se ia în considerare mai multe nuante (de ex. fotografii atrăgătoare, sfaturi sau un text care te impresionează). Cu alte cuvinte, imprimeria este îmbrăcămintea pe care o va purta publicitatea dumneavoastră. Așa cum spune zicala, se întîlneșt după îmbrăcăminte...

La elaborarea producţiei de imprimerie, este important să ne amintim despre cei "trei piloni":

  1. Ideea executată inteligent şi concis,;
  2. Designul pitoresc
  3. Atingerea în mod obligatoriu a obiectivelor.

Şi cel mai important, apreciați timpul dumneavoastră şi timpul clientului dvs, abordați creativ fiecare comandă, depuneți eforturi pentru a atinge cel mai bun rezultat. Doar numai în mâinile unui profesionist imprimeria!