Decor interior / Exterior


Decor  — ansamblul elementelor care fac parte din amenajarea exterioară a unui obiect  arhitectural sau a interiorului acestuia. Decorul interiorului poate schimba radical orice încăpere, casă, apartament, restaurant sau centru de agrement.  
Amenajarea interiorului Dumneavoastră este un lucru unicat, care face din încăpere ceva irepetabil şi individual.  
Dacă veţi încredinţa amenajarea decorului interior unor profesionişti, veţi putea fi siguri sută la sută că ei vor insufla viaţă oricărei fantezii pe care o veţi avea în minte. 
Procesul de decorare este o ocupaţie captivantă dacă îţi vei asuma să joci rolul unui pictor şi îţi vei imagina că încăperea este o pînză albă şi curată. Gama de culori, diversitatea stilurilor şi a materialelor utilizate – în timpul decorării poţi să-ţi manifeşti originalitatea, bogata ta fantezie şi iscusinţa de decorator. În decorarea interiorului o importanţă deosebit de mare o are etapa iniţială. Cu condiţia că proiectul de decorare a fost schiţat deja în linii generale, deseori este de ajuns doar un singur detaliu pentru a începe să transpui în realitate acest proiect.
De asemenea, pentru toţi noi este extrem de important mediul în care trăim, care se exteriorizează volens nolens în amenajarea apartamentului sau casei în dependenţă de necesităţile individuale, pentru vizitatorii de magazine, restaurante şi a altor locuri publice. Foarte important este şi decorul în sfera comercială şi de agrement, deoarece anume aici se manifestă din plin acel confort şi comoditatea pe care o vor simţi vizitatorii care vin în aceste locuri. 
 

 De ce trebuie decorul ?

 Decor sau culorile vieţii