Despre noi

Compania noastră se orientează către persoanele care apreciază calitatea înaltă şi abordarea individuală, dotaţi cu gusturi elevate şi stil. În munca noastră de zi cu zi noi punem accentul pe trei principii de bază: responsabilitate, calitate şi profesionalism.  
 
Cu specialişti de înaltă calificare, un studio profesionist de design, bază tehnică extrem de vastă şi relaţii de parteneriat  bine conturate, firma este capabilă să execute comenzi de orice dificultate. 
 
Noi considerăm că pentru obţinerea unor rezultate optime în crearea unei imagini memorabile şi a unei individualităţi corporative expresive este necesară utilizarea unei abordări profesioniste nu numai în faza de creare a brandului şi de alegere a unei strategii efective de promovare, dar şi în cadrul procesului de realizare a acestor idei. 
 
Pe parcursul a peste 12 ani de existenţă a companiei pe piaţa publicitară a Republicii Moldova compania a acumulat o experienţă semnificativă în domeniul design-ului creativ, de creare a elementelor ce formează stilul de firmă şi de confecţionare a producţiei publicitare de interior şi de exterior. Faptul acesta este confirmat şi de baza vastă de clienţi şi lista amplă a lucrărilor executate. 
 
Conform referinţelor date de clienţii fideli ai companiei, companiei noastre întotdeauna ni se poate încredinţa îndeplinirea unor sarcini importante complexe, cît şi realizarea unor lucrări separate parţial. Indiferent de aceasta, noi vom examina şi vom alege variantele de soluţii optime şi mai comode pentru Client.   
 
Subdiviziunile structurale ale companiei şi specializările lor
 
♦ Prestarea unui complex de servicii complete de elaborare a elementelor caracteristice stilului de firmă, design creativ, design de obiecte pentru publicitatea exterioară şi a altor materiale publicitare şi informaţionale, precum şi de materiale destinate amenajării spaţiului.    
 
♦ Prestarea unui complex de servicii de design, de confecţionare, montare şi deservire practic a tuturor tipurilor dispozitivelor de publicitate, amplasate pe faţadele clădirilor şi pe străzile oraşului nostru.  
♦ Organizarea şi desfăşurarea unor campanii publicitare diferite ca volum şi durată.  
  
Publicitatea de interior 
♦ Elaborarea design-ului, confecţionarea, montarea şi deservirea dispozitivelor de publicitate,  amplasate în oficii, săli comerciale şi centre comerciale mari.  
  
♦ Prestarea unui complex de servicii complet de elaborare a design-ului, pregătirea preliminară pentru  imprimarea propriu-zisă a file-urilor, afişelor şi a altor produse publicitare şi informaţionale pe diferite tipuri de materiale prin metoda imprimării digitale cu jet de cerneală.  
♦ Executarea lucrărilor post-imprimare.
    
♦ Confecţionarea de ştampile şi ştampile-antet
♦ Confecţionarea de facsimile  
♦ Confecţionarea de ştampile reliefate 
♦ Confecţionarea de ştampile metalice  
♦ Confecţionarea de sigilii şi dispozitive sigilante