Imprimare format mare


Principalul tip de activitate este prestarea unui spectru complet de servicii de confecţionare şi producere a publicităţii de exterior şi publicităţii de interior: imprimarea format mare urgentă (imprimarea pe: steaguri, hîrtie, plase şi pe peliculă), imprimarea în interiorul încăperilor, prelucrarea post-imprimare şi montarea publicităţii de exterior. Suporturile publicitare se confecţionează prin metoda imprimării piezoelectrice cu jet de cerneală de 360-1440 dpi. Imprimarea format mare în culori se face pe diferite   tipuri de materiale: hîrtie (Blueback, hîrtie pentru postere), ţesătură pentru steaguri, peliculă adezivă, plasă şi alte materiale. Vopselele utilizate sunt rezistente la raze U.V. şi precipitaţii atmosferice. Acest lucru permite confecţionarea panourilor publicitare şi a publicităţii de exterior utilizînd suporturi ieftine cu o perioadă de garanţie de pînă la 3 ani. Imaginile de dimensiuni mari (cu lăţimea mai mare de 3,2 m) sunt confecţionate prin sudare sau lipire.           
Imprimarea format mare se realizează pe o bază de producţie proprie şi pe diferite tipuri de materiale.  Compania noastră prestează următoarele tipuri de servicii de confecţionare a publicităţii de exterior şi de interior: 
 
Vă propunem imprimare pe: 
♦ bannere (Frontlit, Backlit, Blackout) 
♦ peliculă (mată, cu luciu, transparentă, translucentă) 
♦ hîrtie (Blueback, pentru postere, pentru fotografii) 
♦ plasă  
♦ ţesătură (canvas, poliester, mătase) 
 
Lucrări de prelucrarea post-imprimare (confecţionarea de imagini de format mare, montarea de luversuri, laminare,rulare pe plastic).
 

Principalele domenii de aplicare a imprimării format mare:

Imprimarea pe toate tipurile de construcţii pentru publicitatea de exterior:
→ Panouri magistrale (panouri cu dimensiunile 3х6, 3х12, super-situri, arcuri, prisma vision, scroller, casete luminoase, sudarea bannerelor etc.);
→ Mobilă stradală (pillars, city format, panouri glisante etc..)
→ Publicitatea pe format mare (brandmaier, amenajarea schelelor de construcţie, faţadelor clădirilor, dispozitive pentru acoperiş)
→ Imprimarea pe casete luminoase, lipirea bannerelor, billboard, afişe publicitare 
→ Amenajarea vitrinelor, ferestrelor, vitraliilor, interioarelor şi finisarea faţadelor clădirilor
→ Publicitate pe mijloc de transport 
→ Grafică pentru pardoseli, postere şi afişe 
→ Amenajarea de standuri expoziţionale, TV şi decoraţiuni teatrale, săli, lucrări de prelucrare post-imprimare şi multe altele.
 

 Tiparul ca o modalitate de a te evidenţia