Publicitate pe transport


Publicitatea pe mijloace de transport este cea mai simplă şi eficientă schemă de atragere a atenţiei potenţialilor clienţi în termeni restrînşi de timp. Publicitatea pe mijloace de transport este destinată pentru un auditoriu larg, care neapărat va observa informaţia Dumneavoastră publicitară. Publicitatea pe mijloace de transport posedă un şir de avantaje, principalele avantaje fiind rapiditatea şi economicitatea de aplicare a publicităţii pe diferite tipuri de transport auto.  
 
Expresivă, colorată şi dinamică publicitatea pe mijloace de transport este unul din cele mai eficiente tipuri de publicitate, iar dimensiunile ei sunt limitate doar de dimensiunile mijlocului de transport. 
Astăzi publicitatea pe mijloace de transport este cel mai atractiv tip de publicitate, deoarece acest tip de publicitate este cu mult mai ieftin decît publicitatea amplasată pe diferite alte tipuri de suporturi publicitare.
 
Eficacitatea amplasării publicităţii pe mijloace de transport este confirmată şi de cercetările efectuate în acest domeniu. După gradul de eficacitate şi auditoriul implicat, acest tip de publicitate poate fi comparat cu nişte panouri magistrale enorme. Publicitatea pe mijloace de transport va recupera în mod obligatoriu mijloacele financiare investite în ea şi îl va face pe cel care a comandat-o cunoscut şi renumit.