Publicitatea exterioara

 


Publicitatea de exterior astăzi este un instrument de marketing ideal care este utilizat în scopul promovării unui produs sau serviciu pe piaţă. Multitudinea de moduri moderne de creare şi amenajare a publicităţii    transformă elaborarea şi crearea publicităţii de exterior într-un proces de creaţie. Nu mai este un secret faptul că cu cît publicitatea făcută de voi este mai interesantă, mai creativă şi mai amuzantă, cu atît mai multă atenţie i se va acorda.  
Compania „Somersbi” de peste 10 ani se ocupă de executarea unui complex de lucrări de confecţionare şi plasare a publicităţii de exterior. Serviciile prestate de compania noastră presupun confecţionarea şi montarea publicităţii de exterior pe teritoriul Republicii Moldova de orice formă şi tip: billboard, casete luminoase, dispozitive cu publicitate amplasate pe acoperiş, plase publicitare (mesh), standuri, panouri  glisante,  publicitate pe mijloace de transport, litere volumetrice luminoase, publicitate pe tranzit, plăcuţe, panouri, etc. 
 
 

Recomandări cu privire la utilizarea publicităţii de exterior

♦ Pentru a plasa o publicitate este necesar nu numai de a alege cu o deosebită atenţie mijloacele şi locul potrivit pentru acest scop, dar şi să se calculeze distanţa de unde se pot privi bine imaginile. Şi cu cît este mai mică viteza cu care se mişcă oamenii, cu atît mai eficientă este publicitatea de exterior plasată de Dumneavoastră.  
♦ Imaginea publicităţii sub formă de adresare pe un afiş static trebuie să fie simplă şi stridentă, să conţină un desen şi nu mai mult de şapte cuvinte.  
 
În acest context astfel de detalii cum ar fi gama de culori, caracterul şi formatul literelor, obiectele grafice volumetrice, efectul vizual şi cel de lumini al publicităţii de exterior trebuie să fie orientate spre un consumator potenţial concret al produsului sau serviciului care se face obiect al unei asemenea publicităţi. Timpul de elaborare a proiectului de design solicită un volum foarte mare de muncă precum ar fi cercetarea psihologică preliminară a consumatorului etc.    
   
Publicitatea de exterior şi amenajarea interiorului constituie caracteristicile de bază ale unui brand şi care trebuie să fie corect transmise atunci, cînd se expun în mediul extern sau intern. Publicitatea de calitate de asemenea caracterizează brandul şi scoate în evidenţă avantajele acestuia.  Publicitatea luminoasă de exterior este aspectul exterior atrăgător pe orice timp de noapte sau zi.   
 

Pregătirea publicităţii de exterior

Compania «SOMERSBI» propune atenţiei dumneavoastră elaborarea şi crearea publicităţii de exterior.  Din anul 1997 compania noastră îşi desfăşoară cu succes activitatea pe piaţa serviciilor publicitare. Compania «SOMERSBI» se ocupă nu numai de confecţionarea unor construcţii cu diferite grade de dificultate, dar şi de montarea publicităţii de exterior. e dificultate, a de iilor de publicitate. Confecţionarea publicităţii de exterior este un proces ce presupune un volum foarte mare de muncă, în decursul căruia specialiştii noştri se ocupă de soluţionarea sarcinilor care li s-au încredinţat spre îndeplinire. 
Elaborarea publicităţii de exterior se efectuează în baza unei schiţe cu aplicarea unor diferite tehnologii. Prima etapă în confecţionarea publicităţii o constituie elaborarea de către specialiştii companiei noastre a unei schiţe unice pentru publicitatea business-ului Dumneavoastră. După aceasta specialiştii noştri elaborează documentaţia de proiectare şi construcţie pentru compania Dumneavoastră şi pregătesc diferite construcţii, apoi realizează montarea ulterioară a acestora. Următorii paşi în crearea publicităţii sunt înregistrarea obiectului şi asistenţa tehnică de garanţie. 
 
De elaborarea şi crearea publicităţii de exterior trebuie să se ocupe doar profesioniştii, în caz contrar mijloacele bugetare ale companiei vor fi cheltuite în zadar. Compania «SOMERSBI» este capabilă să execute orice comandă a Dumneavoastră ce ţine de publicitatea de exterior. Noi elaborăm pentru clienţii noştri proiecte cu diferite grade de dificultate, creăm o publicitate unică şi memorabilă, care ar atrage privirile trecătorilor şi ar asigura o reacţie de răspuns operativă.                                          
 
Noi confecţionăm şi montăm firme luminoase şi neluminoase cu iluminare internă şi externă, cu neon,  casete luminoase, litere volumetrice. Lucrările se execută pe suporturi din policarbonat, plastic PVH sau fără folosirea unui suport. Noi putem propune atenţiei Dumneavoastră diferite modalităţi de montare a publicităţii de exterior: pe acoperiş în formă de steaguri, casete luminoase, litere volumetrice cu două tipuri de iluminare – internă sau contre-jour (iluminare din spate). Printre serviciile oferite de compania noastră figurează şi imprimarea format mare şi imprimarea de mare precizie, peliculă transparentă  pentru steagurile publicitare, peliculă adezivă (ORACAL, ORAFOL, AVERY), 360 dpi, 720 dpi, 1440 dpi. Noi confecţionăm casete luminoase, panouri luminoase, elemente fasonate duble din neon deschis şi închis. Noi mai putem aranja pentru Dumneavoastră vitrine, serviciile oferite de compania noastră: lipirea peliculei adezive pe casete luminoase. 
Compania «SOMERSBI» este dispusă să execute la comandă tavane false cu iluminare, construcţii amplasate separat: stele, piloane cu iluminare internă, panouri metalice pe carcasă. De asemenea, putem efectua căptuşirea cu plastic, policarbonat, dibond şi alte materiale compozite, brandmaieri pe carcasă cu iluminare exterioară cu sofite (proiectoare cu halogen), lipirea pe mijloace de transport a logotipului companiei Dumneavoastră. Posibilităţile noastre nu se termină aici. Publicitatea de exterior a companiei Dumneavoastră va fi cea mai bună şi mai eficientă. 
 

PRODUSE CU ILUMINARE CU DIODE LUMINISCENTE

Compania noastră vă propune un sortiment larg de produse cu iluminare cu diode luminiscente folosite pentru iluminarea obiectelor publicităţii de exterior şi de interior. Iluminarea cu diode luminiscente, publicitatea cu iluminare cu diode luminiscente, iluminarea arhitecturală, iluminarea decorativă şi multe altele pot fi asigurate cu ajutorul produselor noastre cu iluminare cu diode. La noi aveţi posibilitate să alegeţi dintr-o mulţime de diode luminiscente, rigle cu diode luminiscente, module cu diode luminiscente,  blocuri de alimentare, controloare, noi propunem un spectru larg de panouri informative, ecrane cu diode luminiscente. 
 

SERVICIILE PRESTATE ÎN DOMENIUL PUBLICITĂŢII DE EXTERIOR

Compania de confecţionare a producţiei publicitare «SOMERSBI» oferă un spectru de servicii larg de publicitate de exterior şi de interior:  
 
♦ Elaborarea proiectului de design profesionist  
♦ Elaborarea documentaţiei de proiectare şi construcţie  
♦ Confecţionarea afişelor şi construcţiilor cu grad diferit de dificultate  
♦ Montarea construcţiilor publicitare, inclusiv a construcţiilor la mare înălţime  
♦ Asistenţa tehnică garantată şi sigură 
 

 De ce trebuie publicitatea exterioara ?

 Publicitate exterioară – lumea în jurul nostru