Stampile

PROPUNEREA NOASTRĂ:
 
Ofertă specială
♦ Ofertă specială pentru clienţii noştri.
 
 
 
 
 
Lista documentelor necesare pentru a comanda o ştampilă:
♦ Certificatul de înregistrare
♦ Extrasul din Registrul persoanelor juridice
♦ Scrisoarea cu cererea de a confecţiona ştampila firmei, semnată de conducător
♦ Copia paşaportului/buletinului de identitate a directorului
♦ Ştampila firmei (în caz dacă este).
 
 
 
Mostre de ştampile
♦ Mostre de ştampile calitative.
 
 
 
 
 
Pernuţe pentru ştampile-antet
♦ Tuşiere
♦ Cerneală pentru tuşiere.
 
 
 
 
 
Utilaj pentru ştampile
♦ Ştampile cu cerneală
♦ Ştampile-antet cu cerneală
♦ Ştampile multi-color
♦ Accesorii din metal, lemn, automate pentru ştampile.

 

 

10 motive pentru a comanda ştampile şi ştampile-antet la noi:
 
  1. Confecţionarea proprie licenţiată a ştampilelor!
  2. Un sortiment larg de utilaje şi servicii!
  3. Amplasarea teritorială comodă a oficiului şi regimul de lucru!
  4. Termene operative de confecţionare a ştampilelor!
  5. Elaborarea gratuită a schiţelor pentru ştampile în baza specimenelor noastre!
  6. La noi fiecare client primeşte garantat reduceri sau cadouri!
  7. Livrarea operativă a ştampilelor şi ştampilelor-antet în oficiul Dumneavoastră!
  8. Recepţionarea comenzilor de confecţionare a ştampilelor on-line pe site-ul companiei noastre!
  9. Oferim o garanţie de 10 ani la ştampile şi antete!
10. Fără îndoială, aceasta este cea mai bună deservire din or. Chişinău!
 

Ştampila (ştampila-antet) este un instrument manual confecţionat din diferite tipuri de materiale şi care are funcţia de a fixa evenimentele în formă de amprentă sau pentru a transfera coloranţi pe diferite tipuri de materiale: ceară, ceară roşie, argilă, metal, hîrtie etc. Ştampilele şi ştampilele-antet sunt o modalitate de a legaliza documente, a confirma semnătura conducătorului. Confecţionarea de facsimile, ştampile sau ştampile-antet, tipărirea cărţilor de vizită  sunt nişte procese de o importanţă vitală, de calitatea lor depinde în mare măsură succesul companiei. De aceea trebuie să Vă apelaţi la companii dispuse oricînd să execute comanda făcută cît mai repede posibil şi calitativ. compania „Somersbi” se ocupă de confecţionarea  urgentă a ştampilelor şi ştampilelor-antet. Ştampilele şi ştampilele-antet propuse de compania noastră sunt confecţionate în exclusivitate cu utilizarea utilajului nou şi licenţiat. Ştampilele şi ştampilele-antet de la  compania „Somersbi” sunt garanţia siguranţei şi calităţii. Compania noastră dispune de un sortiment larg de accesorii şi servicii, dar şi oferă clienţilor termeni operativi de confecţionare. 
 
Nu trebuie să facem abstracţie şi de faptul că confecţionarea calitativă şi în termeni restrînşi a producţiei în timpurile noastre este o raritate, iar ştampilele şi ştampilele-antet confecţionate cu mare iscusinţă şi măiestrie reprezintă cartea de vizită a firmei Dumneavoastră. Adresîndu-vă la compania noastră, fiţi siguri că noi am avut grijă deja de această părticică a imaginii firmei Dumneavoastră! 
 
Compania noastră «Roselina» este lider în confecţionarea de ştampile, ştampile-antet şi facsimile. Puteţi comanda ştampile şi ştampile-antet de diferite dimensiuni şi pentru toate gusturile: ştampile rotunde, ştampile dreptunghiulare, precum şi ştampile din alamă, cauciuc, ştampile şi ştampile-antet metalice. Ştampilele şi ştampilele-antet sunt de mai multe forme: rotunde, dreptunghiulare, ovale şi triunghiulare. Noi putem confecţiona atît ştampile obişnuite, cît şi ştampile automate. Primele ştampile  au apărut încă la mijlocul secolului al şaisprezecelea pe timpul primului inventator al tiparului Guttenberg. Dar ştampilele rămîn a fi actuale pînă în prezent şi fără ele nu este posibilă circulaţia documentelor şi business-ul. Ştampila este un mijloc specific de a atribui unui document o putere juridică. În afară de aceasta,  şi acest lucru nu este unul lipsit de importanţă, este încă o modalitate de a atrage atenţia asupra companiei Dumneavoastră. Noi nu suntem o firmă de o zi şi în desfăşurarea activităţii noastre ne străduim să urmărim tradiţiile seculare de calitate şi stil. Noi suntem profund convinşi că ştampilele şi ştampilele-antet nu sunt numai un atribut necesar pentru business, dar şi un lucru care demonstrează statutul. Despre starea  business-ului Dumneavoastră, bunăstare şi solvabilitate Vă vor judeca după aspectul ştampilelor şi a ştampilelor-antet ale firmei. O ştampilă confecţionată la nivel profesionist şi cu gust reprezintă elementul de importanţă majoră a imaginii companiei. Ştampila sau ştampila-antet nu este desigur cartea de vizită a companiei Dumneavoastră, dar ea, ştampila, poate povesti multe unui client atent. Totodată, ştampilele şi ştampilele-antet care lasă amprente necalitative nu reprezintă numai o încălcare gravă a etichetei, dar şi o lovitură dată succesului economic al companiei.  
 
La confecţionarea ştampilelor-antet NOI vă recomandăm insistent să utilizaţi utilaj şi accesorii automate produse de firma austriacă COLOP – lider mondial în producerea de ştampile!
 

  De ce trebuie stampila ?

  Ștampila - este imaginea unica, irepetabilă a companiei